TECHART modifică Porsche 911 GTS
12 Februarie 2015, 12:40
La Salonul Auto de la Geneva cei de la TECHART vor prezenta un program de tuning pentru modelele Porsche 911 GTS. La standul tunerului se va afla decapotabila 911 Carrera GTS Cabriolet cu tracţiune spate şi propulsorul standard de 3.8 litri şi 430 CP, care este condimentat doar cu sistem de evacuare cu valve active.
Pe acest exemplar şi va fi prezentat noul program, care, în mare parte vizează aspectul exterior. Sportivitatea noilor Porsche 911 GTS poate fi accentuată de cu kitul aerodinamic a celor de la TECHART şi a multitudinii accesoriilor, care sporesc eleganţa şi sportivitatea.
Astfel 911 GTS vine cu un spoiler frontal şi praguri laterale, în timp ce posteriorul este executat într-un stil similar cu 911 GT3, datorită eleronului imens şi a barei de protecţie spate cu incizii de aer şi evacuare dublă pe
centru. Jantele forjate de 21 de inch au o „transparenţă” numai bună pentru a delecta ochii cu sistemul de frânare performant de la TECHART, care este nu numai frumos, dar şi performant.
Pentru un aspect mai dinamic şi manevrabilitate mai bună, tunerul german propune o suspensie sport, care reduce garda la sol, iar odată cu aceasta şi un sistem numit TECHART
Noselift, care ridică suspensia faţă cu 45 mm, pentru a trece de denivelări pronunţate fără a deteriora spoilerul frontal. Ca de obicei, pentru interiorul modelelor 911 GTS, este disponibilă
tapiţeria din piele, volanul sport cu padele pentru transmisia PDK şi alte artificii stilistice pe care şi le doresc clienţii.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
1,818
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (2)
Cyber
Briceni, Moldova
la 12 Februarie 2015 - 17:07
Imi place foarte mult cum arata. Si cred ca si chestia aia cu ridicarea suspensiei fata e una buna, indeosebi daca printre cumparatori vor fi si moldoven:)
0
0
Robert
Bucureşti, România
la 12 Februarie 2015 - 23:37
Comentariu şters de redacţie.
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!