Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Viitoarea generaţie Volkswagen Touareg prefaţată de un nou SUV conceptual!

18 Aprilie 2016 - 13:50
Denis Godorozea
Viitoarea generaţie Volkswagen Touareg prefaţată de un nou SUV conceptual!
La Salonul Auto de la Beijing cei de la Volkswagen vor dezvălui cel mai avansat SUV hibrid, ce-i drept, la moment, doar în formă conceptuală. Noul SUV conceptual prefăţează noua generaţie al modelului Touareg care va fi dezvăluită în 2017 primind un design mai dinamic şi mai sofisticat, accentuat de muchii tăioase şi LED-uri de zi ce îşi au continuarea până şi pe calandru.

Posteriorul dispune de blocuri optice expresive având o formă inspirată din actualul Scirocco. La interior, SUV-ul va primi un display curbat care combină planşa de bord cu sistemul multimedia (ceva asemănător cu noile Mercedes-Benz E- şi S-Class). Se pare că această ideea vă apărea şi pe modelul de producţie.

Substratul tehnic este cel ce trezeşte cel mai mare interes, pentru că acest SUV va fi cel mai avansat hibrid din clasa sa.

Conceptul dispune de un sistem plug-in hybrid (preluat cel mai probabil de la Audi Q7 e-tron quattro) cu o putere totală de 380 CP şi 700 Nm (diesel 3.0 TDI + motor electric), datorită căruia acesta accelerează de la 0 la 100 km/h în 6.0 secunde, atinge viteza maximă de 224 km/h, consumă mai puţin de 3.0 l/100 km şi poate parcurge 50 km în regim pur electric.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (4 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter