Noul salon auto Skoda se inaugurează la Chişinău
25 August 2016, 08:11
Compania DAAC Hermes, importatorul a 11 mărci de automobile în Moldova, anunţă inaugurarea showroom-ului complet renovat Skoda. Noul centru auto a fost reconstruit in conformitate cu standardele internaţionale Skoda şi este amplasat pe o suprafaţă de 4000 m2!

„Noul design inovativ şi noua arhitectură, rafinamentul şi logica
amplasării elementelor de interior, ce reflectă stilul modern Skoda, are scopul de a oferi clientului o nouă experienţă în comunicarea cu brand-ul.” – declară reprezentanţii Skoda în Moldova. „Modul de expunere a automobilelor a fost adus la un nivel mai înalt, care corespunde design-ului noilor modele Skoda. Showroom-ul revonat, cu o capacitate de 12 automobile, propune
o atmosferă prietenoasă, unde fiecare va avea posibilitatea de a aprecia noile automobile şi de a admira lumea Skoda într-un mod nou.” – conchid aceştia.

Zona Configurator 3D

Un instrument avansat de configurare şi vizualizare a automobilelor, unde fiecare combinaţie rezultată corespunde complet programului de fabrică.
Zonele Relax şi Fitness

Zonele combinate de aşteptare pentru clienţi sunt mobilate cu canapele comode şi locuri de muncă cu acces la internet.

Zona pentru copii

Cei de la Skoda s-au gândit şi la comoditatea celor mai mici clienţi, echipând o zonă specială pentru distracția şi dezvoltarea copiilor.

Expunerea şi vânzarea accesoriilor

Accesoriile utile pentru automobilele Skoda şi colecţiile de produse cu logoul mărcii sunt expuse eficient în salonul auto şi în zona de înmânare a automobilelor.

Zona de înmânare a automobilului

O zonă, special amenajată pentru înmânarea solemnă a automobilului,
oferă cumpărătorului un set cu totul special de emoţii pozitive şi solemne, asociat procesului de cumpărare a maşinii.

Zona de service auto

Include 25 stații de service auto, echipate modern, un depozit cu gamă variată de piese de schimb, o spălătorie auto cu capacitate de 2 automobile şi o zonă interactivă de primire a automobilelor. Serviciile includ orice tip de reparații mecanice, serviciu de diagnosticare electronică şi de programare, precum şi lucrări de tinichigerie pentru reparația profesionistă a caroseriei.

Curiozităţi statistice

Marca Skoda este reprezentată oficial în Moldova încă din anul 1997, în acel an fiind inaugurat primul showroom Skoda şi service specializat Skoda de
către compania DAAC Hermes. În prezent, cota de piaţă a mărcii Skoda Moldova este de 12%, iar modelele Rapid, Octavia şi Superb sunt lideri la vânzări în segmentele din care fac parte.

Compania Skoda Auto a reuşit să treacă în ultimii ani de marcajul a 1 milion de automobile produse şi vândute anual, iar strategia mărcii stipulează că până în anul 2020 marca cehă să ajungă la un număr de 1.5 milioane de vehicule produse şi vândute anual. Cu sediul în oraşul Mlada Boleslav din Cehia şi fiind fondată de Vaclav Laurin and Vaclav Klement, marca Skoda a sărbătorit anul trecut 120 de ani de istorie, fiind una din cele mai vechi mărci auto din lume.

PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md, cu referire la Skoda Moldova
1
4,875
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!