Noul Volvo XC60 se dezvăluie în noi imagini! Urmăriţi premiera LIVE! (Video)
27 Februarie 2017, 11:43
După prima imagine de teasing, dar şi anunţarea debutului noii generaţii XC60, cei de la Volvo au dezvăluit noi imagini de teasing al succesorului celui mai vândut model din gamă!
Pe una din imagini vedem o reprezentare mai clară a blocului optic faţă, care este mai aproape ca formă
de modelele S90/ V90/ V90 Cross Country, decât de fratele mai mare, XC90. Mai mult decât atât, blocurile optice sunt conectate vizual cu calandrul generos, prin intermediul LED-urilor de zi în formă de „T”. Un element extrem de elegant!
Pe cea de-a doua imagine, ne este dezvăluită silueta noului Volvo XC60, care este foarte apropiată de actualul model, cu mici modificări, care o vor face şi mai dinamică. Pe această imagine putem vedea şi iluminarea blocurilor optice spate. Cele din urmă vor fi inspirate din break-urile Volvo V90/ V90 Cross Country, astfel şi pe noul XC60 acestea vor continua pe uşa portbagajului cu segmente orizontale, care se vor conecta cu locul
preconizat pentru numărul de înmatriculare.

Noua generaţie Volvo XC60 va fi cel de-al cincilea model construit pe platforma SPA (Scalable Premium Architecture) după XC90, S90, V90 şi V90 Cross Country. Pentru versiunea incipientă noua generaţie Volvo XC60 ar putea utiliza unitatea pe benzină în 3 cilindri de 1.5 litri (150 CP), fiind disponibile şi diverse motorizări diesel
şi pe benzină de 2.0 litri volum.

Premiera noii generaţii Volvo XC60 va avea loc în data de 7 martie 2017, într-un video LIVE de 360 de grade înaintea dezvăluirii publice în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Premiera LIVE o veţi putea urmări în video de mai jos!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
3,987
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!