Accident cu 5 vieţi pierdute, după ce un microbuz a fost strivit între două camioane pe o autostradă de lângă Bucureşti

19 Septembrie 2023, 12:56
Redacţia PiataAuto.md
Un accident tragic s-a produs astăzi dimineaţă pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, în apropiere de Bucureşti. Un microbuz cu 8 locuri a fost strivit între două TIR-uri, toţi cei de la bordul microbuzului pierzându-şi viaţa.
Impactul a fost unul cu o forţă deosebit de mare şi implicit o viteză mare, fapt certificat de deformarea substanţială a cabinei camionului din spate, dar şi a microbuzului, transformat într-un morman de fiare. Iniţial, salvatorii veniţi pentru descarcerare n-au putut spune nici măcar câte victime se aflau în microbuz, într-atât de deformată era caroseria acestuia. Ulterior, autorităţile au anunţat că au identificat 5 persoane decedate în microbuz.
În total, în accident au fost implicate 4 vehicule, încă un autoturism mai fiind implicat, iar din acea maşină o persoană a mai fost rănită şi a fost preluată de SMURD cu elicopterul. Şoferul din camionul din spate a fost de asemenea grav rănit şi a fost transportat la spital cu ambulanţa.
Judecând după autoturismul deformat din spate, am putea presupune că anume el ar fi fost primul în lanţul ce a urmat, eventual în faţa primului camion. Însă acel prim camion nu are deformări la cabina sa, prin urmare e deocamdată neclar unde se afla acesta şi care a fost scenariul exact al acestui cumplit accident. Cel mai probabil, şi acest autoturism se afla între cele două TIR-uri, şi a fost proiectat spre banda de urgenţă după impact.
0
2,458
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!