(VIDEO) Urmărire cu 5 echipaje, timp de jumătate de oră, a poliţiei din Moldova, a unui şofer pe străzile din Chişinău şi împrejurimi

27 Martie 2024, 18:11
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia din Moldova a avut azi parte de una din cele mai intense urmări din ultimii ani, în care au fost implicate 5 echipaje au autospeciale Skoda, Dacia şi Ford, care au urmărit timp de aproximativ jumătate de oră un Renault Kadjar. Acesta a recurs la manevre pe contrasens, tăieri de colţuri, urcări de borduri pentru ocolire de trafic, dar în cele din urmă poliţia a reuşit să-l prindă pe fugar.
Renault-ul a fost observat iniţial pe strada Alexei Mateevici din Chişinău, conducând pe traiectorii neuniforme, iar la prima somare a echipajului de poliţie de a trage pe dreapta, acesta a accelerat brusc şi a creat o serie de situaţii periculoase în trafic, în încercarea de a se strecura şi face nevăzut. Aici a fost momentul când poliţiştii şi-au implicat colegii şi prin coordonarea a 5 echipaje urmărirea a continuat spre şoseaua Hânceşti, zona telecentru şi împrejurimi.
Şoferul din Renault părea să nu aibă vreo limită rezonabilă a riscului la care se expune şi îi expune şi pe ceilalţi, accelerând când putea, traversând treceri de pietoni cu viteză în apropiere de pietoni, semafoare la roşu, etc.
În cele din urmă acesta şi-a abandonat Renault-ul şi a încercat să fugă pe jos, dar a fost prins de poliţişti şi reţinut.
Acesta are 43 de ani, e originar din Bubuieci şi s-a dovedit că acesta e dat în căutare, fiind condamnat la 15 ani de închisoare de justiţia din Moldova pentru escrocherie şi fals în acte. Mai mult ca atât, acesta are o condamnare neispăşită şi pe teritoriul României, pentru contrabandă.
Acum acesta va avea de ispăşit pedepsele pentru care e condamnat, pe lângă ancheta pe care o are în faţă pentru faptele de azi.

Vezi mai jos şi video-ul urmăririi, publicat de poliţie.
2
1,624
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!