(VIDEO) Noua limuzină a președintelui SUA a debutat la un eveniment special de la New York

Noua limuzină a președintelui american Donald Trump a debutat în premieră pe străzile orașului New York, la un eveniment special pe insula Manhattan. The Beast (Bestia), cum este denumită noua limuzină americană, a fost surprinsă pe imaginile video în coloana oficială și în câteva poze captate la eveniment.
Dezvoltarea "Bestiei" a luat sfârșit în luna aprilie a acestui an – Cadillac a pregătit o nouă limuzină blindată, cu design actualizat gamei sale de modele, iar ulterior mașinile au fost transmise autorităților SUA. Potrivit planurilor inițiale, noua limuzină Cadillac urma să fie dată în exploatare la sfârșitul verii acestui an.
The Beast are la bază platforma pick-up-ului General Motors. Pasagerii de la bord sunt protejați într-o cabină blindată, dotată cu sistem antiincendiar și de protecție împotriva atacurilor chimice și biologice. Afară de aceasta, limuzina dispune de sisteme precum cel de viziune de noapte, suspensie specială și fortificată, anvelope din kevlar și sistem de siguranță cu mânerele exterioare a portierelor electrificate.
0
2,772
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!