(VIDEO) Iluminatul public de pe strada Calea Moșilor a fost modernizat

28 Martie 2019, 14:52
Redacţia PiataAuto.md cu referire la Agora.md
Iluminatul public de pe strada Calea Moșilor din Chișinău a fost modernizat! Lucrările au fost executate în cadrul proiectului de modernizare a iluminatului stradal în capitală. În total pe Calea Moșilor au fost schimbate becurile și consolele a 110 felinare – becurile vechi au fost înlocuite cu unele noi de tip LED, care pe lângă o iluminare mai efectivă vor asigura și un consum de energie electrică cu circa 50% mai mic.
În cadrul proiectului autoritățile mun. Chișinău au modernizat 110 felinare de pe strada Calea Moșilor pe o lungime de 2.4 km. Lucrările de modernizare au durat 2 luni, iar următoarea stradă din capitală unde urmează să fie instalate sisteme de iluminare noi este Calea Ieșilor. Potrivit autorităților municipale, lucrările vor fi executate în următoarele săptămâni.

Costul lucrărilor executate pe strada Calea Moșilor constituie 1.9 lei, pe când costul total al proiectului este de 14 milioane lei. Acesta prevede modernizarea iluminării stradale pe 10 artere din Chișinău, printre care șoseaua Muncești și Viaduct.
0
2,222
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!