Prima versiune de performanţă din noua gamă Volkswagen Golf debutează în martie la Geneva

17 Februarie 2020, 09:16
Denis Godorozea
Acest an va fi unul foarte fructuos la capitolul premiere în stanul Volkswagen şi în special în noua gamă de modele Golf. Cea de-a opta generaţie a celui mai popular model din gamă a debutat în toamna anului trecut, iar pentru acest an sunt programate lansări pentru mai multe versiuni de performanţă. Primul model de acest fel va debuta în luna martie a acestui an, în cadrul Salonului Auto de la Geneva — Volkswagen Golf GTD.

Deocamdată germanii au publicat o primă imagine de teasing ce prefaţează partea frontală a hot-hatch-ului şi au confirmat data premierei în cadrul Salonului Auto de la Geneva, ce-şi deschide uşile la 3 martie 2020. Volkswagen Golf GTD va avea o bară de protecţie restilizată, cu o incizie de aer generoasă şi proiectoare LED stilate integrate.
Compacta de performanţă va avea un calandru înzestrat cu un element LED conectat cu luminile de zi din faruri, constituind în tandem o dungă de iluminare orizontală pe întreaga suprafaţă a părţii frontale.

Germanii promit că sub capota noului Golf GTD se va situa cel mai puternic şi cel mai eficient propulsor turbodiesel cu injecţie din istoria modelului Golf. Potrivit informaţiilor distribuite în web anterior, propulsorul va oferi la activ 200 CP. Ulterior în cursul anului este aşteptată premiera altor versiuni de performanţă, Golf GTI, Golf GTI TCR, Golf GTE şi Golf R.
0
1,459
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!