(VIDEO) Lamborghini construieşte 53 de vile pe coasta Spaniei cu design inspirat din maşinile sale

22 Iunie 2023, 17:01
Redacţia PiataAuto.md
Lamborghini a prins gustul proiectelor imobiliare. După ce în 2021 marca italiană anunţa construcţia unui cartier de lux cu 40 de vile în Dubai, cu design inspirat din formele maşinilor sale, casele fiind vândute cât ai zice Lamborghini, acum italienii anunţă că vor construi 53 de vile luxoase pe coasta Spaniei, pe renumita Costa del Sol de pe malul Mării Mediterane, una din cele mai frumoase coaste din Europa.
Cele 53 de vile vor fi construite în sătucul Benahavis, situat la 150 metri altitudine pe coasta muntoasă a regiunii Malaga, Andalucia, din Spania, la doar 7 km de Marea Mediterană în linie dreaptă. Poziţionarea sa la altitudine oferă o privelişte splendidă, directă, spre mare.
Complexul cu cele 53 de vile Lamborghini poartă numele de Tierra Viva, şi ele sunt poziţionate pe coastă la diverse altitudini, urmând relieful natural al regiunii.
Există 3 proiecte de vile, Diamante Zafiro şi Esmeralda, ele deosebindu-se prin suprafaţă, facilităţi, dar toate au neapărat acces direct şi uşor asigurat pentru supercar-uri, grădini mari, terase, piscine pe acoperiş şi piscine la nivelul parterului.
Foto: Vila Lamborghini şi locul prevăzut pentru parcarea maşinilor Lamborghini

Vilele pot avea între 4 şi 6 dormitoare, dar marele accent e pus pe zonele mari lounge, cu privelişti superbe spre mare şi cu elemente de design Lamborghini.
De fapt, formele ascuţite, cu unghiuri specifice şi maşinilor, pot fi observate până şi la conturul piscinelor, nemaivorbind de designul interior.
Cea mai mică vilă are o suprafaţă de 680 metri pătraţi, iar cea mai mare — 1.450 metri pătraţi. Fiecare vilă are ascensorul său privat, un beci pentru păstrarea corectă a vinurilor, o saună şi o cameră acustică destinată configurării unei săli de cinema şi muzică acasă.
Dacă vila de 4 dormitoare are 2 spaţii de parcare în garajul său, atunci cea de 6 dormitoare vine cu un garaj de 4 locuri.
Lamborghini nu anunţă direct preţul pentru vilele sale, însă agenţia imobiliară care a fost delegată să-l vândă afişează un preţ de start de 3,6 milioane de euro, preţ valabil pentru vila cu suprafaţă de 680 metri pătraţi şi 4 dormitoare.
Mai mult ca atât, sunt anunţate şi cheltuielile lunare ulterioare pentru mentenanţa ambianţei în comunitatea celor 53 de vile, acestea situându-se la doar 400-500 euro lunar.
Vezi mai jos şi un video publicat de Lamborghini cu noile sale vile din Spania.
0
1,602
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!