(VIDEO) Acestea sunt cele mai frumoase camioane de la festivalul Truckstar 2023, iar o Scania cu cisternă e învingătoare

1 August 2023, 17:37
Redacţia PiataAuto.md
Week-end-ul trecut în Olanda a avut loc unul din cele mai respectate evenimente dedicate camioanelor şi pasiunii pentru acestea — festivalul Truckstar 2023. La eveniment au venit camioane din toată Olanda, ba chiar şi din multe alte ţări europene, iar festivalul din acest an a avut foarte multe camioane noi, create cu multă inspiraţie şi multă originalitate.
Şi pentru că evenimentul a durat două zile consecutive, pe nopţii dintre ele camioanele şi-au demonstrat şi decorurile de iluminare de care dispun.
Tot spaţiul festivalului părea o sărbătoare a luminilor speciale, montate pe camioane excepţionale.
E greu să distingi doar câteva camioane care au strălucit cel mai mult la festivalul din 2023, pentru că au fost incredibil de multe, dar vom încerca să menţionăm câteva dintre ele, care ne-au furat privirea cel mai mult.
Un adevărat magnet de priviri a fost un camion Scania al companiei LAW TOL BV, care avea o remorcă pe care transporta un excavator CASE IH. Atât camionul, cât şi excavatorul şi remorca pe care acesta stătea, erau asortate în culori şi arătau superb.
Până şi în culori de albi, gri şi negru, un DAF al celor de la Cammeraat arăta impecabil.
N-au lipsit nici modelele Scania cu capotă, modele care nu există în gama producătorului, dar care sunt personalizate individual adeseori în Olanda.
Uneori şi culorile contrastante pot arăta foarte bine, ca în cazul acestui Scania cu cabină cu alb-crem, combinată cu albastru, în contrast cu containerul roşu de pe remorcă.
Iar ăsta e un DAF care ar putea fi parte a unei coloane de nuntă, cu siguranţă.
Camionul de mai jos, probabil, e admirat deopotrivă atât de şoferul care-l deţine, cât şi de fiul lui sau colegii săi de clasă.
Ăsta e un al Scania cu capotă, iar asemenea combinaţii de culori poţi vedea doar în Olanda, probabil, acolo unde profesia de şofer de camion e atât de respectată, iar cultura de a personaliza camioanele frumos e atât de înrădăcinată!
Şi acest Volvo e din aceeaşi idee a paletelor de culori îndrăzneţe şi unice, care te fac să recunoşti un camion de la o poştă.
Iar o confirmare a mândriei pe care o poate avea un copil faţă de camionul tatălui său e în imaginea de mai jos, cu un copil care le face din mână cu mândrie tuturor spectatorilor, din cabina acestui Scania.
Dar acest Scania roşu cu cisternă a fost marele câştigător. E un Scania R650 şi-i aparţine lui Arno Visch, care e şi şofer, şi proprietar, pentru că Olanda are încă mulţi şoferi care-şi deţin propriile camioane. Camionul lui Arno are deja câţiva ani, iar remorca şi cisterna e tocmai din 2013, dar, pentru că arată atât de bine au luat marele premiu oricum.
Vezi mai jos şi un video în care apar mai multe camioane de la Truckstar 2023.
0
11,154
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!