(VIDEO) Audi spune adio lui R8 printr-un omagiu special adus ultimului model V10 şi un ultim tur pe circuit

14 Noiembrie 2023, 13:37
Redacţia PiataAuto.md
Audi R8 e un model care a scris o istorie glorioasă pentru marca germană, pe parcursul a două generaţii. E unul din acele modele, despre care se va spune peste câteva decenii cu exclamaţie „da, Audi a produs la un moment dat şi o asemenea maşină neobişnuită, cu motor median V10, cu un sunet excepţional şi cu performanţe de supercar”. Acum, însă, Audi R8 pleacă deja şi de pe ultimele pieţe unde mai era vândut, iar producătorul german a decis să-i ofere un ultim omagiu frumos, ca unui sportiv de performanţă sau căpitan de navă care se pensionează după o carieră strălucită.
Cei de la Audi au filmat un spot în care Audi R8, în ambele generaţii, îşi cântă o ultimă operă cu motorul său V10 aspirat natural, reamintindu-ne tuturor prin ce a fost atât de special acest model şi prin ce a fi memorat el ulterior în istorie.
Şi, desigur, nu lipseşte şi o ultimă ieşire pe circuit, acolo unde R8 s-a simţit în largul său întotdeauna.
De fapt, n-am exagera să spunem că R8 a fost fratele din umbră a modelelor Lamborghini, care le-a ajutat pe acestea să iasă din ciclul vicios al lipsei de fiabilitate şi să exceleze, devenind aşa cum le ştim azi.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
1
3,825
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!