(VIDEO) Un youtuber compară noul Tesla Cybertruck cu un Humvee electric meşterit de el acasă

2 Februarie 2024, 12:20
Redacţia PiataAuto.md
Tesla Cybertruck continuă să fie un adevărat magnet de atenţie în SUA, prin designul său revoluţionar, dar şi prin ingineria consistentă şi curajos de diferită faţă de alte maşini. Primele exemplare ajung în mâinile primilor proprietar, iar un youtuber, care şi-a dorit un Cybertruck încă de acum 4 ani, dar s-a săturat să-l aştepte, a decis să compare noul model Tesla cu pick-up-ul electric pe care şi l-a meşterit el acasă, de unul singur, acum 2 ani, când i-a crăpat răbdarea în aşteptarea lui Cybertruck.
Despre acest Humvee electric, noi am scris încă în primăvara anului trecut, şi menţionam atunci că la baza lui a fost un vehicul fabricat în 1995. Electromotorul provine de la un remorcher de avioane, folosit în aeroporturi, însă bateriile vin de la o Tesla Model X, însumând 95 kWh capacitate. Deci tot are maşina ceva în comun cu Tesla.
Electromotorul e doar unul la număr, pentru că e cuplat direct la sistemul de tracţiune integrală al maşinii, spre deosebire de Tesla Cybertruck, care poate avea câte un motor pe fiecare punte, sau chiar 3 motoare în total, cu două motoare pe puntea spate.
Protagonistul din video, Jerry, îşi începe video-ul prin a aloca puncte celor două maşini prin comparaţii nostime, dar în scurt timp toată analiza sa ajunge la lucruri cu adevărat curioase, cum ar fi testarea prizelor din bena lui Tesla Cybetruck, care pot să ofere teoretic o putere foarte mare, suficient de mare încât să ajungă pentru un ditamai cuptor electric de bucătărie. Aşa că youtuber-ul a adus un cuptor electric, pe care l-a conectat la Tesla.
Şi cuptorul chiar a putut coace nişte biscuiţi, fără a provoca vreo eroare maşinii. Deci, Tesla Cybertruck chiar poate furniza o putere mai mult decât decentă cu ajutorul bateriilor sale oriunde în pustietate sau unei întregi case.
Comparaţia explorează foarte multe alte componente şi o face la fel de jovial. Cert e că ambele maşini au adunat puncte, chiar dacă la urmă contorul a cam luat-o razna.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
1
4,122
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!