Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: noul BMW Seria 4 Gran Coupe

2 Februarie 2014 - 11:50
Ilie Toma
Premieră: noul BMW Seria 4 Gran Coupe
BMW lansează astăzi un nou coupe cu patru uşi, încadrat în familia Seriei 4. Modelul are o lungime şi un ampatament identic Seriei 4 Coupe, dar va oferi perspectiva unui coupe cu patru uşi mai compact, cu siluetă diferită de cea a foarte similarei Seria 3 Sedan.

Noul BMW Seria 4 Gran Coupe vine, însă, să concureze mai ales cu Mercedes-Benz CLA, având dimensiuni aproape identice – 4,638 mm lungime pentru Seria 4 Gran Coupe şi 4,630 mm pentru CLA.

Deşi partea frontală a noului Seria 4 Gran Coupe e identică celei de pe

Seria 4 Coupe, linia plafonului urcă mai sus, cu 12 mm, pentru a face loc pe înălţime ocupanilor locurilor spate, mai ales că modelul vrea să adopte o siluetă de coupe. Curbura spate a liniei plafonului porneşte mult mai târziu, mascând reuşit o coborâre fluidă, lăsând în acelaşi timp mai mult spaţiu util la interior.

Deşi se declară un coupe, noul model bavarez vine cu trei locuri pe bancheta spate, deşi cel de-al treilea pasager nu prea e dorit aici. Mai mult ca atât, bancheta spate poate fi rabatată, creând un volum de încărcare de 1,300 litri! Un soi de coupe glamour, cu predilecţii practice, deci!

Noul model preia întreaga familie de motoare de la fratele Seria 4 Coupe, versiunile 428i şi 420d putând fi echipate, opţional, şi cu sistem de tracţiune integrală xDrive.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (55 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter