Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: Toyota Camry facelift

29 August 2014 - 13:19
Ilie Toma
Premieră: Toyota Camry facelift
Toyota a operat un facelift pentru sedanul Camry, destinat statelor CSI, inclusiv Moldova. Evident, dezvăluirea sedanului împrospătat a avut loc la Salonul Auto de la Moscova.

În comparaţie cu schimbările radicale pe care le-a adus faceliftul lui Camry în versiune nord-americană, versiunea europeană a suferit schimbări de personalitate mai moderate. Dar asta nu înseamnă că ele, schimbările, nu sunt consistente.

Designerii şi-au concentrat eforturile în conferirea unei prezenţe mai somptuoase pentru Camry, creând efectul unei maşini mai late datorită noii grile frontale şi a noilor blocuri optice. Noua bară de protecţie sare în evidenţă cu o grilă masivă, cu contur cromat.

La posterior, blocurile optice nu au fost puternic modificate, însă inserţia cromată dintre ele a devenit mai subţire, creându-se astfel un efect mai aerat. Bara de protecţie spate a fost uşor modificată, obţinuând o sliuetă ceva mai fluidă. Şi interiorul a fost modificat. Cadranele de bord şi-au modificat structura, cu două ceasuri pe lateral şi un display color între ele. Şi consola centrală a fost modificată, aici făcându-şi loc şi noi display-uri, cu o calitate grafică mai bună. În lista de motoare disponibile în Rusia, dar nu şi în Moldova, se afla anterior un propulsor de 2.0 litri şi 140 CP, cuplat la o transmisie automată cu 4 rapoarte. După facelift versiunea entry-level a primit un nou motor de 2.0 litri şi 150 CP, cuplat, de această dată, la o transmisie automată cu 6 trepte. Motorizările de 2.5 litri şi 3.5 litri au rămas neschimbate.

Redacţia PiataAuto.md vă aminteşte că, deşi spaţiul CSI e tratat ca o piaţă unitară în perspectiva lui Camry, doar ţările din Uniunea Vamală primesc exemplare asamblate în Rusia, în timp ce alte ţări, printre care şi Moldova, primesc exemplare asamblate în Japonia.

Instrumente utile: Test drive Toyota Camry (2012)
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (15 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter