Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: noua generaţie Skoda Fabia

19 August 2014 - 10:15
Ilie Toma
Premieră: noua generaţie Skoda Fabia
Noua generaţie a compactei urbane Skoda Fabia şi-a dezvăluit astăzi formele. Noul model ceh şi-a păstrat în mare parte silueta care l-a consacrat, dar a adoptat şi elemente de design modern al mărcii, unele din ele inspirate de pe conceptul VisionC, dezvăluit la începutul anului la Salonul Auto de la Geneva.

Skoda nu dezvăluie prea multe informaţii tehnice, limitându-ne la focusarea spre design, prezentându-ne opiniile şefului de design al mărcii, Josef Kaban. Acesta menţionează că Skoda s-a mândrit întotdeauna, în ultimii ani, cu maşini practice, spaţioase şi funcţionale, iar acum a venit timpul să se adauge mai multă emoţie în toată ecuaţia. Însă Kaban ne asigură că funcţionalitatea nu are câtuşi de puţin de suferit.

Anterior Skoda a dezvăluit lista de motorizări a noii generaţii Fabia, acestea cuprinzând unităţi în 3 cilindri şi 4 cilindri, cu puteri între 60 şi 110 CP. Marea noutate de sub capota Fabiei este un nou propulsor TDI de 1.4 litri cu 3 cilindri în linie, care va fi disponibil în versiuni de 75 CP şi 105 CP.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (2 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter