Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

BMW M6 Gran Coupe cu tratament de tuning marca G-Power

15 Octombrie 2014 - 15:18
Denis Godorozea
BMW M6 Gran Coupe cu tratament de tuning marca G-Power
Atelierul german de tuning G-Power este renumit prin instalarea compresoarelor mecanice pe motoarele bavareze, iar acest lucru înseamnă, că nu trebuie să aşteptaţi artificii stilistice de la acest BMW M6 Gran Coupe.

La exterior acesta se diferenţiază doar prin ţevile de eşapament de 100 mm în diametru şi jantele forjate de 21 de inch „încălţate” în cauciucuri Michelin Pilot Super Sport cu dimensiunea 255/30 ZR21 pe puntea faţă şi 295/25 ZR21 pe puntea spate… Caroseria a fost coborâtă cu ajutorul coilover-urilor GM6-RS ajustabile pe înălţime şi rigiditate.

La interior modificările sunt mai sesizabile. Acesta a fost tapiţat practic în totalitate cu piele, ce imită fibra de carbon - din acest material au fost executate chiar şi covoraşele! Se pare că specialiştii G-Power au luat-o razna cu acest interior vulgar. Şi unde mai pui, că elementele din fibră de carbon autentică se pierd în acest „dezastru” stilistic… În schimb pasagerii spate au parte de un adevărat oficiu! Aici se găsesc două tablete retractabile iPad şi un Apple iMac conectat la display-ul central.

Desigur, principalul atu a celor de la G-Power nu sunt monitoarele, ci motoarele! Propulsorul V8 TwinTurbo de 4.4 litri a primit compresor mecanic ASA, sistem de evacuare

















din titan şi o reprogramare la ECU, ceea ce a crescut puterea de la 560 CP la 740 CP, iar cuplul maxim de la 680 la 975 Nm! Surplusul de 150 Cp şi 295 Nm se face simţit la acceleraţia de la 0 la 200 km/h, care acum durează doar 10,5 secunde, în timp ce viteza maximă depăşeşte 300 km/h.

Cu aceste performanţe, demne de un adevărat supercar, se isprăveşte perfect şi sistemul de frânare standard cu discuri carbon-ceramice, care nu a fost schimbat de tunerul german.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (7 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter