Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

ABT vine la Geneva cu break-ul agresiv Audi RS6-R!

2 Martie 2015 - 14:40
Denis Godorozea
ABT vine la Geneva cu break-ul agresiv Audi RS6-R!
Cei de la ABT Sportsline vor veni la Salonul Auto de la Geneva cu un break extrem de agresiv şi dinamic, creat pe baza modelului Audi RS6 Avant facelift. Acesta poartă numele de

ABT RS6-R şi se deosebeşte printr-un kit aerodinamic extrem de agresiv, care a fost realizat integral din fibră de carbon.

Aspectul diabolic este accentuat de jantele imense de 22 inch din seria FR şi de nuanţa unică a caroseriei numită „Daytona gray matte”.

Cei de la ABT sun mândri, că propulsorul V8 Biturbo de pe RS6-R este mai potent decât V8-rile de pe maşinile NASCAR, storcând din ai săi 4.0 litri 760 CP şi 920 Nm! Datorită celor 160 CP şi 220 Nm în plus, „dobândite” cu ajutorul kitului „ABT Power S”, break-ul dispune de performanţe de-a dreptul monstruoase! Acceleraţia de la 0 la 100 km/h este realizată în 3,3 secunde, iar viteza maximă atinge 320 km/h! Chiar dacă are performanţe de supercar, ABT RS6-R are un consum mediu rezonabil de 9,6 l/100 km, care vor fi posibili doar atunci, când vă veţi sătura să apăsaţi acceleratorul până în podea, ceea ce e puţin probabil!

Interiorul acestui monstru se deosebeşte prin inserţii din fibră de carbon şi volanul sport, care vine cu o inserţie roşie în partea de jos, cu fibră de carbon de o nuanţă roşie, Alcantara şi lumini de avertizare pentru schimbarea treptelor, asemenea bolizilor de Formula 1. Un adevărat bolid de familie!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (9 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter