Jeremy Clarkson a fost suspendat. Viitorul emisiunii Top Gear este incert!
11 Martie 2015, 17:06
Celebrul prezentator al emisiunii
Top Gear, Jeremy Clarkson, a fost suspendat de către cei de la BBC, pentru că ar fi tras un pumn unuia dintre producătorii emisiunii, Oisin Tymon, care ar fi întârziat cu mâncarea pentru Jeremy la filmările de săptămâna trecută. Cei de la BBC au amânat şi episodul, care trebuia să apară duminica ce vine, la fel au procedat şi cu episoadele rămase din sezonul 22 al celui mai popular TV show despre maşini din lume, care este difuzat în 170 de ţări şi urmărit de 350 de milioane de telespectatori din toată lumea. Se pare că de data asta Jeremy a dat-o în bară rău de tot, având o ultimă avertizare din partea conducerii, după o mulţime de glume rasiste, pe care acesta le-a dat pe post. Cu toate acestea, unele surse apropiate de celebrul prezentator spun că, Jeremy nu ar fi lovit pe nimeni,
iar însăşi „făptaşul” se laudă că stea cu o halbă de bere rece şi aşteaptă până când situaţia se va ameliora de la
sine, glumind pe Twitter, cu ce filme cei de la BBC ar trebui să înlocuiască emisiunea de duminică.
Investigaţiile continuă, iar viitorul emisiunii Top Gear rămâne a fi incert. Un lucru e sigur, fără Jeremy Clarkson, cât de controversat nu ar fi, Top Gear ar pierde orice sens şi va fi închis,
iar BBC va pierde un venit de
peste 300 milioane de lire
pe care îl aduce
emisiunea anual, mai mult decât atât, contractul prezentatorului britanic expiră în acest an, ceea ce pune şi mai multe întrebări despre viitorul emisiunii. Între timp pe Change.org a apărut şi o petiţie, în care se cere „restabilirea în funcţie” a lui Jeremy Clarkson, care a fost semnată de peste 414.000 de persoane, iar numărul acestora creşte vigilent. Ce spuneţi despre situaţia creată?!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,594
COMENTARII (1)
Robert
Bucureşti, România
la 12 Martie 2015 - 15:44
O vorba din intelepti zicea: "Theres no such thing as bad publicity."
Metodele astea pitipontesti de ridicare a ratingului prin scandaluri regizate sunt atat de stravezii incat nu le mai poti folosi nici pe post de perdele la geam.

A avut momentele lui de "glorie". I-a cam tavalit pe mexicani cu remarcile acelea despre ei ca popor. La americani era sa si-o ia ca a scris pe masina niste chestii greu de digerat. In Argentina a comis-o din nou, e greu de crezut ca nimeni din echipa nu s-a sesizat ca numarul ala de inmatriculare era un pic ciudat. Mai sunt remarcile total deplasate despre masini, crime, daca ati vazut episoadele va amintiti. Mai este caterinca ieftina legata de cativa oameni politici, s-a luat de aspectul fizic! Apoi un pic de rasism.
Apogeul a fost atins cu "baby Jesus", bascalia trebuie sa opreasca la un punct, sunt limite peste care nu treci.
Nimeni nu este de neinlocuit!
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!