Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Honda a dat startul producţiei noului Civic Type R! (Imagini noi)

3 Iulie 2015 - 09:21
Denis Godorozea
Honda a dat startul producţiei noului Civic Type R! (Imagini noi)
Noua Honda Civic Type R este, cu siguranţă, hot-hatch-ul momentului. El reuşind să doboare recordul de pe Nurburgring pentru maşinile cu tracţiune faţă. Cei de la Honda au menţionat, dacă recordul va fi bătut, atunci ei vor scoate o versiune şi mai dinamică. Între timp conducerea Nurburgringului a interzis recordurile pe circuit limitând viteza maximă pe unele porţiuni ale drumului la maximum 250 km/h. Dar după cum ştim, Civic Type R este capabil să atingă 270 km/h fiind cel mai rapid hatchback de serie.

Vestea bună vine din Swindon, Marea Britanie, unde a fost dat startul producţiei noului Civic Type R, iar fanii acestuia au motive de bucurie, pentru că în curând vor putea să încerce noul hot-hatch pe drumurile publice şi pe circuite! Uzina HUM (Honda UK Manufacturing) din Swindon va fi unica uzină unde va fi produsă versiunea de performanţă a modelului Civic, astfel şi entuziaştii din Japonia vor primi Civic Type R produs în Marea Britanie.

Pentru a spori performanţele uzinei în aceasta vor fi investiţi 200 de milioane de lire sterline, aducând totalul investiţiilor începând cu anul 1985 la 2.2 miliarde de lire sterline.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (24 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter