Premieră: Noul BMW ALPINA B7 BITURBO! (Video)
9 Februarie 2016, 16:49
Producătorul german ALPINA a dezvăluit noua generaţie BMW
ALPINA B7 BITURBO bazată pe
noua generaţie BMW Seria 7 G12
cu ampatament mărit. Cum o
spune şi producătorul, noul B7
este extraordinar în toate
privinţele.
Exteriorul este discret, elegant şi totodată clasic, fiind condimentat de jantele forjate Alpina Classic de 21 de inch (opţionale) încălţate în cauciucuri de performanţă Michelin Pilot Super Sport, un spoiler frontal cu incizii de aer, un spoiler spate discret şi bara din spate modificată în partea de jos şi înzestrată cu patru finale de evacuare. Tabloul este finisat de culoarea albastră şi liniile decorative caracteristice de-a lungul caroseriei.
Interiorul este căptuşit în piele ultra-luxoasă Nappa, în timp ce inserţiile sunt realizate din Piano lacquer sau lemnul Myrtle Luxury Wood. O plăcuţă din aluminiu de pe tunelul central adaugă un plus exclusivităţii. Planşa de bord digitală a fost revizuită având un fundal albastru, iar pragurile sunt iluminate cu o lumină ambientală de aceeaşi culoare.
Sub capotă este instalat propulsorul V8 Bi-Turbo de 4.4 litri care dezvoltă 608 CP între 5,750 şi 6,250 rpm şi
800 Nm între 3,000 şi 5,000 rpm.
Fiind dotat cu cutia automata cu 8 trepte care transmite peste 600 CP către toate roţile datorită sistemului de tracţiune integrală, noul BMW ALPINA B7 BITURBO accelerează de la 0 la 100 km/h în 3.7 secunde şi atinge o viteză maximă de 310 km/h! O adevărată limuzină de lux cu performanţe de super-car!
Premiera noului BMW ALPINA B7 BITURBO ar putea avea loc la Salonul Auto de la Geneva sau la Salonul de la New York, cel din urmă fiind mai probabil, pentru că versiunea din poze este destinată pieţei nord-americane.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
3,673
GALERIE FOTO (20 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!