Un altfel de serviciu de chirie auto în Moldova: doar autoturisme noi de marcă Opel!
22 Iunie 2016, 08:38
Ştiaţi că în Moldova există un serviciu de chirie auto ce oferă exclusiv autoturisme noi de marcă Opel? Denumirea acestuia e sugestivă – OPEL RENT – şi e o structură fondată de distribuitorul oficial Opel în Moldova, compania East-Auto-Lada.

Astfel, la un preţ ce porneşte de la doar 30 euro pe zi pentru cele mai accesibile opţiuni, puteţi lua în chirie un model Opel... nou, la drept vorbind, întrucât toate automobilele de la OPEL RENT sunt achiziţionate direct din showroom-ul Opel atunci când intră în programul OPEL RENT. În gamă sunt oferite
mai multe modele Opel, din diverse segmente, iar toate automobilele au asigurarea CASCO inclusă şi pot beneficia de suport tehnic 24 ore din 24. Mai mult ca atât, parcursul este nelimitat, atât pentru deplasările în interiorul ţării, cât şi în afara ei. Toate automobilele sunt oferite spre chirie proaspăt spălate şi cu rezervorul plin, iar cei care au nevoie şi de un şofer, pot bifa această opţiune pentru o suprataxă.

Vârsta minimă a contractantului trebuie să fie de 22 de ani, cu o experienţă minimă de condus de 2 ani, iar acesta trebuie să aibă şi un buletin de identitate cu o valabilitate minimă de încă 3 luni faţă de data preluării automobilului închiriat.
Pentru informaţii şi rezervări, sunteţi binevenit pe str. Chişinăului 3 (lângă magazinul Metro), com. Stăuceni, Chişinău, sau la numărul de telefon 022-46-33-44. Există şi un site cu întreaga gamă de automobile oferite în chirie – www.opelrent.md
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md, cu referire la OPEL RENT
2
3,320
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!