Iată ce modele va lansa Mercedes-Benz în 2017. Se aşteaptă şi un hyper-car de 1,300 CP?!
25 Iulie 2016, 12:53
Cei de la Mercedes-Benz vor avea multe surprize pentru fanii săi în 2017. La începutul anului 2017 va fi lansat noul E-Class Coupe, care va fi urmat de brake-ul cu capacităţi sporite de trecere – E-Class All Terrain.
Aproximativ în aceeaşi perioadă pe piaţă va ieşi modelul Mercedes-AMG GT R care a fost dezvăluit recent, dar şi versiunea decapotabilă al modelului GT, care se va numi GT C Roadster. Roadster-ul va avea un design evoluat
care va fi adaptat şi de Coupe în toamna lui 2017. Apropo, după facelift coupe-ul va fi redenumit din GT în GT C Coupe. Modelul GLA va trece şi el printr-un facelift de mijloc de carieră după care va primi şi o nouă denumire – GLA Coupe.
În vara lui 2017 va debuta mult-aşteptat-ul facelift pentru S-Class, care va şlefui până la absolut diamantul din gama Mercedes-Benz. Odată cu lansarea decapotabilei E-Class Cabriolet, va avea loc şi debutul pick-up-ului celor de la Mercedes-Benz, care va fi bazat pe Nissan Navara NP300 şi va fi numit, cel mai probabil, GLT.
Acestea vor fi modelele pe care cei de la Mercedes-Benz le-au anunţat oficial. Totuşi, conform unor surse, acestea nu vor fi toate surprizele din partea producătorului german.
În 2017 divizia sportivă, AMG, al celor de la Mercedes-Benz celebrează 50 de ani de existenţă, pe care germanii doresc să o marcheze printr-o lansare a unui hyper-car numit R50 (modelul VISION GT pe imagine)! Conform zvonurilor viitorul Mercedes-AMG R50 va primi un design inspirat din prototipul de curse CLK GTR şi un substrat hibrid cu două motoare electrice care vor transmite roţilor faţă 300 CP şi un benzinar de 2.0 litri amplasat central care va livra 1,000 CP roţilor spate! Având o greutate de 1,300 kg şi o putere totală de 1,300 CP, R50 va avea un raport de 1 CP pe 1 kg! Deşi pare incredibilă, ideea unui propulsor de doar 2.0 litri şi 1,000 CP este şi una absurdă. Să sperăm că acesta va fi dotat cu cel puţin V8-ul Biturbo de 4.0 litri. Preţul hyper-car-ului din Affalterbach va fi în jur de 2-3 milioane de euro…
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
3,625
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!