Skoda vrea să intre pe piaţa din SUA?!
1 August 2016, 09:42
Cei de la Skoda au înregistrat în SUA denumirile Octavia, Superb, Yeti, H-Tec şi RS. Ar însemna acest lucru că producătorul ceh doreşte să intre pe piaţa nord-americană? Există această probabilitate, încât, se pare că scandalul celor de la Volkswagen, legat de trişarea emisiilor, a lăsat o pată mare pe reputaţia producătorului german, iar cel din urmă ar putea căuta căi de aşi restabili poziţiile în SUA, iar pentru acest lucru lansarea
brandului Skoda ar fi un pas binevenit. Automobile corecte la un preţ corect vor prinde la publicul american şi ar putea deveni un succes de proporţii, precum sunt şi în Europa, iar cei de la Volkswagen vor avea doar de câştigat pe seama acestei mişcări.

Dacă se va adeveri, americanii vor primi modele actuale Octavia şi Superb, viitoarea generaţie Yeti, dar şi versiunea dinamică Octavia RS.
Dar ce este acel H-Tec? Cei de la Skoda produc modele cu indicele G-Tec care pot consuma atât benzină, cât şi gaz natural comprimat (metan), de aici rezultă că „G” vine de la gaz, iar „H” ar putea însemna hidrogen! Astfel, cei de la Skoda ar putea lansa şi un model electric cu celule de combustibil alimentate cu hidrogen care şi va avea acel logo H-Tec! Sună intrigant! Rămâne doar să aşteptăm noutăţi oficiale de la cei de la Skoda!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,479
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!