Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

RemetzCar a transformat o Tesla Model S într-o maşină de funeralii! (Video)

20 Octombrie 2016 - 10:17
Denis Godorozea
RemetzCar a transformat o Tesla Model S într-o maşină de funeralii! (Video)
Dacă cei dragi pleacă în nefiinţă, atunci, trebuie să plece în linişte. Ce poate fi mai liniştit, decât un vehicul electric în calitate de maşină de funeralii?! Chiar şi o trăsură cu cai este mai gălăgioasă din cauza copitelor. Uite, că olandezii de la RemetzCar, au decis că o Tesla

Model S, este o maşină de funeralii perfectă, în timpul ceremoniei de rămas bun, nu doar datorită rulării liniştite, dar şi emisiilor zero.

Astfel, a fost creată prima Tesla de funeralii din lume, numită Remetz Tesla Model S Begrafeniswagen, care a primit un compartiment pentru un sicriu cu o lungime de 2,400 mm, iar pentru aceasta sedanul electric a fost lungit până la 5,770 mm, în timp ce înălţimea a crescut până la 1,680 mm.

Deşi caroseria a fost modificată, Tesla Model S şi-a păstrat caracterul dinamic, iar finisajele de la interior sunt de cea mai înaltă calitate. Pentru că ceremoniile de acest gen nu necesită o dinamică de super-car, modificarea se face pe baza celei mai accesibile versiuni cu un singur motor electric şi tracţiune spate, dotată cu un pachet de baterii de 60 kWh, care oferă o autonomie mai mult decât suficientă de 350 km. În video de mai jos puteţi vedea cum are loc transformarea Teslei Model S în maşină de funeralii.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (18 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter