(VIDEO) Cum sună un Mercedes S600 din generaţia W140 cu un eşapament de 12 mii dolari pe el

14 Iunie 2023, 19:42
Redacţia PiataAuto.md
Mercedes S-Class W140 a avut un motor de top genial la vremea sa, sub capota versiunii S600. Era un motor V12, cu o arhitectură similară supercar-urilor Lamborghini sau Ferrari, doar că el era calibrat pentru a livra putere fără efort mai degrabă decât sunete tăioase şi puterea maximă pe care ar fi putut-o oferi. Totuşi, cineva din SUA a fost gata să investească 12 mii dolari într-un alt sistem de eşapament pentru un S600 W140, pentru a-i scoate în evidenţă sunetul motorului, nemaivorbind de investiţiile care s-au făcut în celelalte componente ale maşinii.
Maşina rezultată, însă, e o adevărată bestie acum. Sunetul ei nu doar că e mai sonor, însă e de-a dreptul tăios, pătrunzând şi ajungând până la multe cartiere depărtare atunci când maşina trece pe străzi, cu motorul turat. E aproape imposibil să crezi că acest sunet poate veni de la un Mercedes W140 clasic!
Cu siguranţă cei 12 mii dolari investiţi în eşapament i-au asigurat efectul de a lăsa trecătorii cu gura căscată, oriunde şi oricând.
Vezi totul în video-ul de mai jos, neapărat cu sunet.
0
3,372
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!