(VIDEO) Un Bugatti de 2 milioane de dolari a fost avariat în China după ce un şofer de BMW nu l-a lăsat să treacă în faţa sa

27 Iulie 2023, 12:42
Redacţia PiataAuto.md
Conflictele de trafic pot părea o pagină din trecut pentru cei ce le-au înţeles demult absurditatea, dar ele încă se mai întâmplă, în multe ţări din lume, iar unele sunt de-a dreptul neverosimile dacă raportăm preţul pagubelor produse, a timpului şi nervilor irosiţi, faţă de satisfacţiile efemere pe care le-ar putea produce. Un asemenea conflict în traficul din China a lăsat un Bugatti Veyron de 2 milioane de dolari avariat, pentru că proprietarul său insista să intre în faţa unui BMW, iar şoferul BMW nu l-a lăsat.
Totul a avut loc pe o stradă cu 3 benzi pe sens din oraşul Jiangsu din China. Banda dreaptă era aglomerată, având trafic ce înainta lent, iar şoferul de Bugatti a vrut să-şi facă intrarea pe ea, fără ca şoferul de BMW Seria 2 să-i dea voie. După câteva încercări şi fentări reciproce, şoferul de Bugatti a decis să intre cu tupeu în faţa BMW-ului. Şoferul de BMW nu s-a lăsat şi a înaintat şi el, lovind Bugatti în zona portierei din dreapta.
Acum acest accident ar putea fi unul banal şi neînsemnat, dacă maşina lovită nu era un Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse L’Or Rouge, produs în foarte puţine exemplare, a cărui valoare se menţine chiar şi acum la peste 2 milioane de dolari. Acum, maşina s-a ales cu o adevărată gaură în zona pragului şi uşii dreapta, care va costa cu siguranţă o avere în reparaţii, judecând după cât costă simpla mentenanţă tehnică a unui Bugatti Veyron.
Acum proprietarul de Bugatti a fost declarat vinovat pentru acest accident, iar în reţelele sociale din China publicul îl acuză pe acesta că ar fi avut un comportament sfidător faţă de cei din jur, datorat doar faptului că ar fi condus o maşină mai scumpă.

Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
7,011
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!