Acesta e omul care a îndrăgit atât de mult Toyota Land Cruiser, încât şi-a adunat o colecţie de 24 de exemplare într-un singur an

12 Ianuarie 2024, 19:54
Redacţia PiataAuto.md
Există modele de maşini construite atât de temeinic, gândite atât de bine, încât te fac să înţelegi că merită toată pasiunea pe care ai putea-o dedica pentru ele. Chad Nassir e un asemenea om din Michigan, SUA, care a rămas fascinat atât de mult de Toyota Land Cruiser, încât şi-a adunat o colecţie de 24 exemplare superbe în doar un singur an.
El a copilărit în Libia, unde aceste maşini erau printre singurele care puteau rezista şi totodată era printre cele mai adorate. Nu şi le putea permite orice, însă, iar familia lui Nassir era printre cei care nu putea decât visa la o asemenea maşină, fără a deţine vreodată una.
Când s-a stabilit în SUA, Nassir şi-a făcut o promisiune, că atunci când va începe să aibă succes în viaţa sa, va începe să cumpere câte un exemplar de Toyota Land Cruiser. Acel prim moment a venit un pic mai mult de un an în urmă, când Nassir şi-a achiziţionat primul Land Cruiser.
Nassir are o afacere în Michigan, specializată în colantări, aplicări de vinil şi tot soiul de straturi protectoare pe maşini. Anume această afacere e cea care a început a-i aduce profit, iar Nassir a putut astfel să-şi îndeplinească visul din copilări. Primele două maşini cumpărate au fost Land Cruiser-e din 2013 şi 2015, una pentru el şi alta pentru tatăl său. Iar după asta s-a pus pe căutat şi modele mai clasice.
Aşa a ajuns într-o perioadă puţin mai mare de un an să deţină 24 de Land Cruiser-e clasice. A găsit până şi un Land Cruiser 70 clasic din Arabia Saudită şi l-a important, maşina având doar 100 mii km la bord, o nimica toată pentru aceste modele.
Majoritatea modelelor pe care le-a cumpărat vin din ţările Orientului Mijlociu, unde asemenea modele există în număr mare. Nassir caută, totuşi, exemplare foarte bine păstrate, care să aibă ceva special în ele.
Şi, cu 24 de maşini în colecţie, se cam poate spune că şi-a îndeplinit visul din copilărie, de a-şi cumpăra un Land Cruiser. Iar asta demonstrează că uneori, lipsurile din copilărie pot acţiona ca un motor uriaş în viaţă, poate prea determinant uneori, dar doar cel care trece prin toate aceste etape ale vieţii vede perspectiva completă. Şi, până la urmă, toată colecţia lui Nassir are şanse să mai şi crească în viitor, ba chiar să ajungă să crească în valoare şi să mai contribuie la succesul lui. Cert e că acest om are un ataşament rar faţă de acest model legendar.
0
12,796
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!