(VIDEO) Tesla Cybertruck nu este mai rapidă decât Porsche 911 Turbo S, arată un test al canadienilor

15 Februarie 2024, 16:14
Redacţia PiataAuto.md
Atunci când s-a lansat noul Tesla Cybertruck, una din cele mai spectaculoase scene pe care se punea accent era cea în care un Cybertruck învinge un Porsche 911 în timp ce tracta alt Porsche 911. Deşi e clar că întrecerea a avut loc probabil cu cel mai lent Porsche 911, Tesla nu a dat prea multe detalii, iar canadienii s-au gândit că e mai corect să compare cea mai puternică versiune Tesla, Cyberbeast, cu cel mai puternic Porsche 911 Turbo S.
Aşadar, aceştia au aliniat la linia de start un Tesla Cybertruck fără o remorcă, iar alături au pus un Porsche 911. Diferenţa de putere e enormă în favoarea lui Tesla, şi unde mai punem că aceasta din urmă are 3 electromotoare ca să transpună această putere pe asfalt. Dar la fel de mare e şi diferenţa de greutate, Tesla cântărind aproape de două ori mai mult 3.104 kg faţă de 1.640 kg.
Aşadar, după două încercări a devenit clar că noua Tesla Cybetruck Cyberbeast nu e mai rapidă decât Porsche 911 Turbo S, iar diferenţa e de-a drept notabilă. Deci, într-o comparaţie directă a celor mai puternice versiuni, oricum Porsche 911 rămâne liderul.
Dar e adevărat că startul de pe loc al Tesla este de-a dreptul fulminant, fapt care aminteşte încă odată că propulsia electrică poate face minuni la acceleraţiile instantanee, chiar şi atunci când are de accelerat peste trei 3,1 tone.
E curios şi faptul că la final, viteza pe care a reuşit să o atingă Porsche 911 Turbo S peste doar 400 metri de la linia de start e mai mare decât viteza maximă pe care o poate atinge Tesla!
Vezi totul în video-ul de mai jos.
1
3,964
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!