Citroen Berlingo facelift: o briză de aer proaspăt pentru utilitara franceză
20 Februarie 2015, 10:04
Utilitarele au un ciclu de viaţă mai lung pe piaţă, de asta mai multe facelifturi discrete aplicate periodic pe durata carierei nu ar trebuie să ne mire. Iar Citroen Berlingo, una din cele mai de succes utilitare de pe continentul european, cu vânzări de peste 2.9 milioane de unităţi de la lansarea primei generaţii în 1996, tocmai a beneficiat de o briză de aer proaspăt, adusă de un facelift discret.
Noul Berlingo a fost dotat cu o bară de protecţie cu o formă uşor reprofilată, iar blocurile optice, care aveau LED-uri şi până acum, au fost modificate în structura lor interioară, pentru a se reuşi repoziţionarea acelor LED-uri. Şi calandrul a fost uşor schimbat, iar în gama de culori au apărut două noi nuanţe – gri Cumulus şi gri Moka.

La interior noul Berlingo se bucură acum de un sistem multimedia proaspăt, cu display de 7 ţoli. Începând cu noiembrie 2015 acest sistem se va putea conecta la un smartphone pentru a reda întreg conţinutul displayului telefonului pe propriul display, asigurând astfel o interconectare funcţională maximă. Tot din noiembrie 2015 Citroen Berlingo va fi dotat şi cu sistem de frânare automată în mediul urban. Ceva mai devreme, din iunie 2015, Berlingo va putea fi echipat şi cu senzori de parcare şi, culmea, o cameră video spate!
PiataAuto.mdIlie Toma
2
2,225
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!