Confirmat: modelele Lynk & Co destinate pieței europene vor fi produse la uzina Volvo din Gent

Compania Lunk & Co a confirmat oficial că crossover-ul Lynk & Co 01 va fi produs la uzina Volvo din orașul Gent, Belgia. Producătorul este gata să invadeze piața europeană, iar primele modele vor fi livrate până la finele anului viitor.
La aceeași uzină în prezent sunt produse crossover-ele compacte Volvo XC40. Cu acest model Lynk&Co împarte platforma modulară CMA. Din start vor fi produse versiunile plug-in hybrid Lynk & Co 01, pe care compania mizează cel mai mult pe piața europeană, de fapt. Producția va începe până la sfârșitul anului 2019, iar mai devreme compania va lansa primul său centru de vânzări și deservire în Europa în orașul Amsterdam. Mai târziu asemenea centre vor fi lansat în celelalte mari capitale a Uniunii Europene.
Totodată primul model din gama noii companii deja se produce în China, iar în timpul apropiat acesta va fi acompaniat de un alt crossover, de dimensiuni mai mici, care a primit denumirea Lynk & Co 02, iar mai târziu va fi lansat și un sedan, Lynk & Co 03.
Amintim că noua marcă este dezvoltată în comun de Geely și Volvo. Compania este preocupată de dezvoltarea și lansarea modelelor electrificate, eficiente și tehnologizate, păstrând și un preț atractiv pentru cumpărători. Mai devreme compania anunța planuri grandioase de a invada piața europeană. Să vedem deci, le va reuși oare?
0
2,433
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!